Blog

Notícies, consells i alguna cosa més...

Nuestra sede social


ELS PRESENTEM EL NOSTRE NOU SHOWROOM

Si desitja veure una àmplia gamma de les estufes més venudes, conèixer i veure el seu funcionament, li atendrem amb molt gust en el nostre nou showroom, on coneixerà tots els avantatges de calefacció de pellet.

PROCÉS DE PRODUCCIÓ EDILKAMIN

Atenta a les exigències d'un mercat en contínua evolució, Edilkamin proposa solucions tecnològicament avançades i de disseny particularment cuidat, en línia amb les necessitats més actuals. L'objectiu és oferir el màxim nivell de fiabilitat i seguretat mitjançant la contínua realització de proves estrictes en tots els productes.

"El verdadero signo de la inteligencia no es el conocimiento, sino la imaginación."

Albert Einstein
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Fira "Water, Energy, Life" de Frankurft

A Frankfurt una de les ciutats industrials alemanyes més importants ens va cridar l'atenció la estàtua mòbil del forjador.
Els principis de la forja s'apliquen a les estufes de pellet, antiga tecnologia recuperada i millorada en el nostre dia a dia.

Nuestra sede social

Crisand 25G: Un concepto global y sostenible de negocio

Una visión sostenible de negocio va mucho más allá́ de lo relativo a un modelo de consumo sostenible. Forma parte de una identidad que elegimos y decidimos. Es un concepto social y transformador; su fin es ayudarnos a ser y vivir mejor, de una manera responsable con la sociedad y con las generaciones futuras.

Presentación Feria de Verona 2016

Edilkamin eligió un magnífico palazzo veronés para presentar las novedades 2016. Una puesta en escena elegante, llena de detalles para soñar.
Atenta a las exigencias de un mercado en continua evolución, Edilkamin presenta soluciones tecnológicamente avanzadas y de diseño particularmente esmerado, en línea con las necesidades más actuales.

Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Estilos de chimenea

La primera llar de foc data del segle I A.C., el foc acompanya a l'home des de l'inici dels temps... escalfar-se, poder coure el menjar va fer el que som. Hem volgut fer un recull de tres xemeneies magnífiques de diferente èpoques, com la de l'admirat Gaudí, esperem que us agradi.

"Si buscas resultados distintos no hagas siempre lo mismo."

Albert Einstein